Plattor

– för en snygg och underhållsfri trädgård 

Med hjälp utav trädgårdsplattor kan skapa en snygg och lättskött trädgård med ett estetiskt utseende.

Plattor har ett väldigt brett användningsområde i våra trädgårdar, så som att skap den perfekta uteplatsen för sommarens alla grilltillfällen. Bilda gångar i trädgården som visar alla besökare runt till odlingslådorna, växthuset, altanerna, sandlådan osv. Plattor tillverkas i även i olika tjocklekar för att klara av mer belastning för tex garageuppfarter för både bil och tunga fordon, eller varför inte under spabadet?

Vi är återförsäljare till många tillverkare så som Benders, Starka, St.Eriks, Våxtorp och Heda som tillsammans är dom ledande tillverkarna utav betongprodukter med en god kvalitet. Pga. deras kreativa sidor och breda sortiment kan du skapa en personlig trädgård genom att använda dig utav olika färger, former, storlekar och ytor/strukturer.

Bläddra nedan ibland våra olika produkter för att hitta just din favorit – modern som rustik!

 

TIPS! För en så underhållsfri stenläggning som möjligt kolla in kategorin Underhållsprodukter.

 

Skapa en stilfull utomhusmiljö med plattor

Plattor har en bred användning inom trädgårdsdesign och är oumbärliga för att skapa perfekta utomhusmiljöer, oavsett om det är en mysig uteplats för sommarens grilltillfällen eller vägar som leder besökare genom trädgården till olika områden som odlingslådor, växthus, altaner eller sandlådor. Himle Marksten är en återförsäljare av ett brett utbud av plattor och trädgårdsplattor från kända tillverkare som Benders, Starka, St.Eriks, Våxtorp och Heda. Dessa tillverkare är ledande inom betongprodukter och erbjuder produkter av hög kvalitet som ger dig möjlighet att skapa en personlig trädgård med olika färger, former, storlekar och ytor.

Mångsidiga plattor för trädgårdens design

När det gäller att skapa en uteplats eller terrass är plattor en utmärkt lösning. Himle Marksten erbjuder ett brett utbud av plattor i olika stilar och utföranden, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta designen som passar din trädgårds estetik. Du kan välja mellan olika färger som kompletterar din utomhusmiljö och skapar den önskade atmosfären. Formerna och storlekarna av plattorna kan anpassas efter dina behov och önskemål, vilket gör det möjligt att skapa unika mönster och arrangemang. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk design eller en mer rustik och naturlig känsla, finns det plattor från Himle Marksten som passar din stil och smak.

Skapa en praktisk och vacker uteplats med plattor

För att skapa funktionella gångar och stigar i trädgården är trädgårdsplattor ett utmärkt val. Himle Marksten erbjuder ett brett utbud av trädgårdsplattor som är slitstarka och tåliga nog att klara av daglig användning. Dessa plattor kan användas för att skapa tydliga vägar som leder besökare runt i trädgården och ger en strukturerad och organiserad känsla. Du kan välja mellan olika ytor och strukturer, såsom slät, strukturerad eller slipad, för att få den önskade estetiken och halkskyddet. Trädgårdsplattor från Himle Marksten finns i olika tjocklekar för att klara av olika belastningar. Du kan använda tjockare plattor för tunga fordon som behöver köra över området, till exempel garageuppfarter eller områden där det kan finnas behov av att placera spabad eller andra tunga föremål.

Ge trädgården struktur med funktionella gångar av plattor

En av de främsta fördelarna med plattor och trädgårdsplattor från Himle Marksten är deras hållbarhet och låga underhållskrav. Tillverkningen av dessa plattor sker med moderna tillverkningsmetoder och noggrant utvalda material för att säkerställa deras kvalitet och långsiktiga prestanda. Plattorna är frostbeständiga och har hög motståndskraft mot slitage och skador, vilket gör dem lämpliga för användning i olika väderförhållanden och miljöer. Dessutom är de lätta att rengöra och kräver minimalt underhåll för att behålla sin ursprungliga skönhet och funktionalitet.

Trädgårdsplattor är hållbara och tåliga för varje utomhusyta

Sammanfattningsvis erbjuder Himle Marksten ett brett utbud av plattor och trädgårdsplattor från välkända tillverkare som Benders, Starka, St.Eriks, Våxtorp och Heda. Dessa produkter ger dig möjlighet att skapa funktionella och vackra utomhusytor, oavsett om det är en uteplats, gångar eller andra områden i trädgården. Med olika färger, former, storlekar och ytor kan du anpassa designen efter din personliga stil och skapa en unik trädgård som passar just dig. Plattor och trädgårdsplattor från Himle Marksten är hållbara, tåliga och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett utmärkt val för långvarig användning och njutning av din utomhusmiljö.

Sortiment
Övrigt