Bra att veta när du handlar av oss

 

Läs alltid våra försäljningsvillkor innan du gör din beställning. Det ökar din trygghet och gör att du får en god överblick av köpet.

 

Köp och beställning

Du köper och beställer varor och tjänster hos oss i butiken. Du kan också ringa 0340-43434 eller maila in er order till info@himlemarkcenter.se.

Uppge alltid fullständiga kund/personuppgifter. Utan dessa kan vi ej godkänna er beställning. Varor som tas hem speciellt för dig går ej att avbeställa. Beställda varor ska hämtas inom 2 veckor efter leverans, därefter faktureras ordern och ansvaret för varorna övergår till köparen.

Betalning

Vi tillämpar normalt kontant betalning vid köp i butik. Vid större köp och hemleverans finns även möjlighet att betala mot faktura. Vi lämnar då 10 dagars kredit till av oss godkänd kund. Äganderätten till sålda varor förbehålls Himle Markcenter till dess att varorna är till fullo betalda. Faktureringsavgift tillkommer med 50 kr på order under 1000 kr.

Leveranstid

Lagervaror finns normalt hemma för omgående hämtning. Om någon vara är slutsåld tar det normalt 1-2 veckor att ta hem varan. Icke lagervaror samt specialbeställda varor och natursten har ibland längre leveranstid, information fås vid beställning. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning. 

Frakt

Hemleverans av dina varor kan bokas vid beställningstillfället, leveranstid varierar efter säsong.

Lastpallar

Pallar debiteras med 135kr/st och vid retur av skadefri pall till butiken krediteras/återbetalas 95kr/st mot uppvisande av kvitto/faktura inom 6 månader. Ta alltid med ditt kvitto. Pallbrytningskostnad kan tillkomma vid bruten pall

Lossning

Om lossning ska ske på flera platser debiteras detta. Om chauffören som har lossningsansvar anser att angiven plats är oåtkomlig förbehåller vi chauffören rätten att lossa godset på närmast lämpliga plats.

Tänk på att vår lastbil är tung. Markskador som uppstår då lossning sker på av er angivna plats ersätts ej.

Returer

Eventuella returer debiteras enligt vår fraktprislista. Varor som returneras till Himle Markcenter återbetalas efter överenskommelse, normalt är returavdraget på obrutna/oskadade varor 35%. Returfrakt till leverantör tillkommer på beställningsvaror. Specialbeställda produkter återtas ej. 

Trasiga, sågade, använda produkter liksom skräp och restprodukter kan ej returneras.

Reklamationer

Skulle vi leverera en felaktig vara ombesörjer vi så fort vi kan en ny leverans. Detta förutsatt att pallar är obrutna, oskadade. Säckar ska vara utan revor och sprickor.

Använd ej varor som du är missnöjd med. Vi måste först haft en chans att titta på varan och ha möjlighet att byta eller kontrollera denna. Vi ansvarar ej för några varor som utsatts för dubbdäck!

Reservationer

Vi reserverar oss mot eventuella fel och avvikelser, tryckfel på vår hemsida och våra leverantörers kataloger. Om ni är osäkra på färg eller utseende på en vara så kontakta oss för prover.

Sortiment
Övrigt