Öppetider under nationaldagen

Öppetider under nationaldagen

’’Du gamla du fria du fjällhöga nord, Du tysta du glädjerika sköna…´´

Nu är det redan Fredag igen och imorgon firar vi Sveriges nationaldag. Detta gör vi på Himle markcenter genom att stänga redan 16:00 idag och tyvärr hålla stängt under helgen. Med tanke på regnet som väderprognoserna visar (idag räcker det att titta ut genom fönstret) så är det inte särskilt lockande att pyssla med trädgården.

Ett tips ifrån oss är att passa på att luta dig tillbaka i soffan med lite extra god mat och dryck medans regnet smattrar mot rutan och passa på att planera dina kommande trädgårdsprojekt. Vad vill ni använda ytan till? Hur stor ska ytan vara? Marksten, plattor eller dekorsten?  Ny uteplats, trädgårdsgång eller blomstrande rabatt? Alternativen är många och det är egentligen bara fantasin som sätter gränser.

För extra inspiration och hjälp passa på att besöka vår hemsida där du under fliken ’’inspiration’’ kan se några utav våra favoriter. Utöver det har vi även lite anvisningar som hjälper dig med hur du går tillväga för att lyckas med dina projekt.

 ’’ 4 tips för en nästintill underhållsfri stenläggning’’

 ’’ Såhär gör du för att lyckas med din platt- och markstensläggning!’’

 ’’ Skapa din egna personliga trädgårdsgång’’  

Välkommen in till oss i butiken igen på måndag när vi har öppet igen och det förhoppningsvis har slutat regna! Vi kan på plats hjälpa dig med mer inspiration, vägledning och priser.2020-06-05
Sortiment
Övrigt