Nu söker vi säljare till butiken!

Nu söker vi säljare till butiken!

 

Nu söker vi säljare till butiken!

Omfattning: 75% - med möjlighet till mer.

Varaktighet: Säsongsanställning, tidsbegränsad anställning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

 

Himle Markcenter är en markbutik som säljer marksten, plattor, murar, grus- och dekormaterial för att nämna några av delarna ur vårt breda sortiment. Vi vänder oss till privatpersoner, entreprenörer men även bygg- och anläggningsföretag. Vi är ett gott gäng som har roligt på jobbet och där alla hjälps åt med samtliga arbetsuppgifter.   

 

Arbetsuppgifterna består framförallt av att ge våra kunder en hög servicenivå i butiken men också ute på vår lagergård. Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som ska ge bästa tänkbara vägledning för kunden att nå ett lyckat slutresultat. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, produktinformation och inspiration. Det är din uppgift som säljare hos oss, att leverera detta till kunden och givetvis med ett leende på läpparna.

 

Vi söker dig som är engagerad och…

🍀 Har viljan att sälja

🍀 Är lyhörd och sätter kunderna i fokus.

🍀 Arbetar strukturerat och är ordningsam.   

🍀 Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 

Andra arbetsuppgifter som du som säljare arbetar med är kassahantering, lagerhantering samt hålla butiken ren och snygg. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att matcha butikens öppettider.

 

Ett krav är att du har B-körkort.

 

Önskvärda meriter:

Erfarenhet av att sälja marksten, grusmaterial eller växter.

Erfarenhet inom byggbranschen

Har truckkort eller har kört hjullastare

Har ett brinnande intresse för trädgård och anläggning

 

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett familjärt företag där trivsel med framtidsvisioner kännetecknar oss. Vi vill ständigt förbättra och utveckla vårt sortiment och kunnande. Vår butik ligger i en naturskön miljö. Vi arbetar till största delen utomhus och kan njuta av vår, sommar och höst.

Jobbet som säljare hos oss är varierande och utmanande!      

 

Intresserad?

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. frida.serholt@himlemarkcenter.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 🍀2021-02-10
Sortiment
Övrigt