Blicka framåt – förbered din trädgård redan nu inför nästa säsong!

Blicka framåt – förbered din trädgård redan nu inför nästa säsong!

Nu är det vintertid enligt våra kalendrar men vädret fortsätter att erbjuda oss ett bra arbetsklimat, vilket är perfekt för den som älskar arbeta i sin trädgård. För min del pågår höststädning på full rulle hemma i trädgården, utemöblerna ska torkas av och sättas på vinterförvaring, gräsmattan klippas för att se snygg ut i vinter och blommorna i krukorna är utbytta mot frosttåliga blomster.

I och med detta börjar det redan nu klia i fingrarna och jag ser massor utav framtida trädgårdsprojekt jag vill göra. Jag har därför valt att dra nytta utav det fina vädret och har grävt ur jord och fyllt på med bärlager där det till våren ska bli ny uppfart och trädgårdsgångar.

 Fördelen med att redan nu förbereda grunden inför framtida stensättning är att bärlagret under vinterns varierande väder med kärle/kärlossning och regn’’sätter sig’’ mer på plats. Vilket ger mig möjligheten att till våren upptäcka eventuella fel och brister, så att jag kan rätta till dom innan stenen läggs på plats.

 

Det är alltså högtid redan nu att börja planera och förbereda era framtida trädgårdsprojekt.

För att få ett lyckat resultat när man skapar och renoverar är en hållbar projektplan A och O. Behöver ni professionell hjälp eller rådgivning med utförandet utav arbetet är det dags att boka in oss redan nu. Vi hjälper dig med allt ifrån minsta sandkorn till en färdig utemiljö!  

 

Med vänliga hälsningar, 

Elin Hammarström 2018-11-09
Sortiment
Övrigt